livstilsbloggen inom skönhet, hem och annat roligt

Allt om skönhet, hem och hälsa

Dagens städtips

Dagens städtips

Låt oss presentera vårt bästa städtips

Vi vill berätta om vårt bästa städtips och det är inget mindre än.. Skippa städningen och beställ städhjälp 🙂 Vi vet att det är fantastiskt att få till den där städningen på egen hand, men samtidigt är det nu i dessa med aktuellt än någonsin att lägga tid på oss själva och värna om vår hälsa.

Vi kommer att ge er mer städtips under tidens gång, men den här gången ville vi ge er ett städtips som vi testat och som vi verkligen rekommenderar. Vill du veta mer om vårt städtips? Häng med, vi berättar mer annars finns också andra bloggar att spana in som talar om det här!

stadtips-2021

Städtips – Städhjälp

Allt fler väljer att beställa hemstädning och det är en trend som fortsätter att växa allt mer och mer. Anledningen till att så många väljer att använda sig av hemstädning är tack vare rut-avdraget som gör att priset för att använda sig av tjänsterna går ner kraftigt i pris och det är mycket välkommet 🙂

Vid ett hemstäd är det viktigt att bli överens med den utvalda städfirman angående hur städningen skall gå till och om det är något övrigt önskemål som de behöver lägga till eller ha överseende med. När städfirman utför sin hemstädning är det bra att båda parter har kommit överens om vad som skall vara undanplockat eller flyttat på innan städning påbörjas för att deras hemstädning skall få ett bra resultat och att båda parter är tillfreds med avtalet.

Gällande de olika momenten och vad som ingår i hemstädning, så finns det riktlinjer att följa och som är vanligt att städföretagen arbetar utefter. Riktlinjerna gör varje städfirma unik och hur de utför hemstädning är upp till varje enskild städfirma. Det är därför viktigt att se över vad behovet är och vad den specifika städfirman erbjuder gällande hemstädning.

Det är ett stort antal städfirmor som inte annonserar om sina tjänster på sin hemsida och det är därför rekommenderat att ta kontakt med städfirman och att ni tillsammans ser över ert flyttstäd för att arbetet ska bli precis så som båda parter är nöjda med.

stadtips-2021

Städtips för bättre hemmiljö

Innan ert hemstäd ska börja är det viktigt att parterna har kommit överens om städfirman står för exempelvis material som exempelvis rengöringsmedel och plastpåsar.

Det finns de städfirmor som erbjuder sig att använda sig av deras material, men om kunden istället har köpt material som de vill ska användas vid hemstädning, så är det viktigt att parterna för en dialog för att få ett bra resultat. Det är viktigt att plocka undan saker som står i vägen för ert hemstäd om det inte finns med i ert avtal. Det är för att det försvårar arbetet för städfirman att utföra sin hemstädning om det står saker i vägen. Vid en hemstädning fokuserar städfirman på att utföra sin städning och att rengöra ytor som valts ut tillsammans med kunden och inte arbeta någonting med flytt eller liknande.

Vid pris för hemstädning, så skiljer sig priserna åt beroende på vilken städfirma som anlitas och beroende på lokalen som skall rengöras och vilket behov som finns. Det viktigaste för att alla parter ska bli nöjda är att vara på det klara om vad det är som skall städas och vad det är som ingår vid hemstädning. Det är viktigt att göra klart vilka delmoment som ingår vid hemstädning för att få ett så bra resultat som möjligt.

Hemstädning har olika moment som skiljer sig lite beroende på vilken städfirma som du väljer att använda. Kategorierna av momenten är förråd, garderob, öppna golv och liknande och det beror på som nämnt tidigare vilken städfirma som ni hyr in och hur de utför sin tjänst. Kostnadsförslag för vad hemstädning kostar beror på ytan och vad behovet är. Rekommendationen för att få till ett lyckat samarbete gällande hemstädning är att ha en bra kommunikation med städfirman för möjligheterna att anpassa hemstädning av er bostad.

Läs vårt senaste inlägg här.

Läs även hur du städar din bil här dekkpartner.se
Du kan även läsa här för mer städtips https://minbaby.se/

Back to top