livstilsbloggen inom skönhet, hem och annat roligt

Allt om skönhet, hem och hälsa

Få bättre läppar

En av de vanligaste behandlingar för läppar är med fillers

Idag är det möjligt att ändra det mesta på kroppen inom skönhetsbehandling och det finns olika behandlingar som är anpassade för vissa områden av kroppen. Behandling med fillers kan användas till olika delar av ansiktet och bland annat till dina läppar.

Kindbenen, tillsammans med läpparna är en av de ytligaste punkterna av ansiktet och är något som har möjlighet att fyllas och ändras utefter behov. Mer fylliga läppar är en önskan hos många och behandlingar med exempelvis fillers i hakan kan legitimerade kliniker hjälpa dig med.

lappar-2021

Vad är fillers och hur används det i behandlingar?

Hyaluronsyran som används i fillerbehandling är ämnad för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Kliniker med fillerbehandling vill ge dig ett naturligt resultat med filler. Tack vare fillers kan du få ett mer symmetrisk ansikte och skarpare drag. Fler och fler väljer att korrigera näsan med fillers. Fillerbehandling är ett bra val för att exempelvis ta bort rynkor i pannan. Har du en grop i hakan, så går det att fixa med fillers.

lappar-2021

Vad kostar det att förstora dina läppar?

Fillersbehandlingar för exempelvis läppförstoring skiljer sig olika från behandlare till behandlare med varierande priser. Prisförslag med offert ges i samband med möte hos behandlaren som ni möter före ingreppet. Tillsammans pratar ni igenom vilken volym ni efterfrågar, om ni haft fillers tidigare eller om det är första gången för er och dina förväntningar efter behandlingen är gjord.

Det är under det här mötet som skönhetsklinikerna ger sin argumentation om volym och ingrepp för att ge den bästa fillerbehandlingen och för att du ska bli nöjd när du har gjort dina läppar.

Efter ett besök är det viktigaste att du blir nöjd med ditt ingrepp och att du ska få det bästa resultatet av din behandling. För varje filler behandling som du gör, så stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad exempelvis behandlingar med enstaka fillers gör. Behandlarna är med dig genom överläggning, när du gör dina fillers före efter och under din behandling för att du ska känna dig nöjd med ditt resultat och dina nya påfyllda läppar.

Hur går en behandling med fillers till?

Först av allt är det konsultation tillsammans med kliniken för att gå igenom om du har några frågor, proceduren och pris. Även om det är din första fillerbehandling eller om du har gjort ingrepp tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med din behandlare och konsultationen är för att skönhetskliniken ska ge sin expertis kring hur exempelvis, näsan bör behandlas.

Tillsammans med din behandling ingår bedövning som är till för att reducera smärtan vid injicering. När bedövningen börjat verka sker själva injektionen och är generellt sett klar inom 5-15 minuter beroende på volymen fillers som ingreppet består utav. Kliniken är ditt stöd när du ska göra din behandling med fillers. Biverkningar från din behandling med exempelvis näs fillers är vanligtvis att svullnad och irritation är aktuellt.

Svullnaden beror helt på hur din kropp reagerar och fillerbehandling, eftersom det är inte ovanligt att det känns som vanligt efter din behandling. Din rodnad och svullnad försvinner i takt med att irritationen lägger sig.

Din fillerbehandling håller i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Kontinuerliga behandlingar resulterar i längre varaktighet för läpparna och beroende på din kroppstyp bryts dina fillers ner i sin egen takt. För en framgångsrik projicering väger konsultationen in som du gör först av allt med din behandlare för att se hur du vill exempelvis göra med din näsa och vad som är möjligt ur skönhetsklinikens expertis kring fillers.

Vill du läsa mer här på bloggen, så rekommenderar vi vårt senaste inlägg här.

Back to top