livstilsbloggen inom skönhet, hem och annat roligt

Allt om skönhet, hem och hälsa

Favoriter inom skönhetsbehandlingar

Vilka skönhetsbehandlingar är våra favoriter?

Vi älskar skönhetsbehandlingar och det är så fantastiskt roligt att göra och att läsa om. Utvecklingen inom skönhet går verkligen framåt och vissa behandlingar dyker upp som uppstickare medan vissa skönhetsbehandlingar stannar kvar på sina platser som favoriter bland både behandlare och användare.

Några av våra favoriter är säkerligen några som du har hört om eller läst om innan. Skulle det vara som så att du inte hört om dessa skönhetsbehandlingar innan så kommer vi att berätta med glädje och visa nya behandlingar som du kanske hade velat testa på.

favoriter-skonhetsbehandlingar-2021

Skönhetsbehandlingar med kryoteknik

Det här är en relativt ny skönhetsbehandling för oss, men som vi redan älskar och vill både testa och veta mer om. Kryoterapi är en ny typ av behandling som skapats med framgång i USA där både kändisar och atleter använt sig av behandlingen.

Kryoterapi är framtaget att stärka våra kroppar, öka syreupptagningen och förmågan att återhämta oss. Behandlingen främjar din holistiska hälsa och ökar din blodcirkulation samtidigt som att dina muskler får hjälp på traven att ta igen sig. Idrottare och atleter som använt sig av denna behandling har kunnat främja sin återhämtning och kunnat maximera sin träning på under och efter träningspasset.

favoriter-skonhetsbehandlingar-2021

Skönhetsbehandlingar med Botox

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkar hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot migrän och för att vårda överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda spänningshuvudvärk.

Botox är skapat för att mjuka upp din spända muskulatur och för att ge volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet. Botox används främst till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar på händer och fötter. Botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, mjuka upp argrynkan eller vill få bort linjer i pannan.

Skönhetsbehandlingar med Botox är en modern klassiker som vi tror kommer att fortsätta att vara ett väldigt populärt alternativ runtom på skönhetsklinikerna.

Skönhetsbehandlingar med fillers

Fillers är en typ av behandling som är till för våra kroppar och för våra ansikten. Behandling med fillers kan användas till olika delar av ansiktet. Näsan är en av de viktigaste delarna av våra ansikten och är något som har möjlighet att fyllas och ändras till vad ni vill ha. En fin haka är en önskan hos många och med fillers i hakan kan en skönhetsklinik hjälpa dig med. Fillers består av Hyaluronsyra som skapades för att ge naturlig effekt efter behandling. Legitimerade behandlare är till för att ge dig resultat för dig.

Fillersbehandlingar för exempelvis panna skiljer sig olika från skönhetsklinik till skönhetsklinik med varierande prisskillnader. Du får en offert i samband med möte hos behandlaren som du möter på skönhetskliniken innan fillersinjektionen. Tillsammans pratar ni igenom vilken behandling du efterfrågar, om du gjort filler tidigare eller om det är första gången för dig och vad som sker efter behandlingen är gjord. Det är under konsultationen som legitimerade behandlare ger sin syn på om volym och behandling för att ge ett resultat som är naturligt.

Vill du läsa mer, då rekommenderar vi med glädje vårt senaste inlägg som du kan läsa här.

Back to top