livstilsbloggen inom skönhet, hem och annat roligt

Allt om skönhet, hem och hälsa

Testa på Body Sculpting

Body sculpting är en populär skönhetsbehandling

Det fina med body sculptingbehandlingar är att de är anpassade både för kropp och ansikte. Behandling med body sculpting kan användas till olika delar av kroppen. Rumpan är en av de ytligaste punkterna av våra kroppar och lyckligtvis områden som har möjlighet att fyllas och ändras till vad ni vill ha. En fin rumpa är en önskan hos många och det går att ordna hos en skönhetsklinik som erbjuder den här behandlingen.

Body sculpting består av Hyaluronsyra som är ämnad för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Kliniker med en sån här skönhetsbehandling vill alltid framhäva ett naturligt resultat för dig.

Tack vare body sculpting kan du få ett mer profilerat område på din kropp och tydligare drag. Fler och fler väljer att korrigera vader med body sculpting behandling. Body sculpting är ett bra sätt för att exempelvis framhäva vader. Upplever du exempelvis att du har små bröstmuskler och vill korrigera det. Då fungerar det alldeles utmärkt att få större bröstmuskler med body sculpting.

body-sculpting-2021

En behandling som gör skillnad

Den här typen av behandlingar skiljer sig olika från klinik till klinik med varierande prisskillnader. Prisförslag med offert ges i samband med möte hos skönhetsklinikerna som ni möter före ingreppet.

Där går ni igenom vilken mängd ni önskar, om ni testat body sculpting tidigare eller om det är första gången för dig och vad du kan förvänta dig efter behandlingen är gjord. Det är under konsultationen som legitimerade behandlare ger sin argumentation om mängd och behandling för att ge den bästa behandlingen.

Hur går en sån här behandling till då?

Först av allt är det en kort konsultation tillsammans med en eller flera av behandlarna för att gå igenom pris, proceduren och eventuella frågor. Beroende på om det är din första behandling eller om du har gjort ingrepp med body sculpting tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med din klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att skönhetskliniken ska ge sitt utlåtande kring hur exempelvis, dina bröstmuskler bör behandlas.

Till en sån här behandling ingår bedövning som är till för att reducera smärtan vid injicering. När bedövningen börjat verka sker själva injektionen av body sculpting och är oftast färdig inom 30 minuter beroende på mängden body sculpting som proceduren består utav.

body-sculpting-2021

Gör behandling på en legitimerad skönhetsklinik

När du har gjort din behandling, så är det vanligt att få svullnad och irritation kring det behandlade området. Ansträngningarna beror helt på hur din kropp reagerar och var på kroppen som du har gjort behandlingen.

Det är inte ovanligt att det känns som vanligt direkt efteråt. Irritationen och svullnaden återgår till det normala i takt med att irritationen lägger sig och det kan ta ett par dagar. Behandlingen håller i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Upprepade body sculptingbehandlingar skapar längre varaktighet och beroende på din kroppstyp bryts din injektion ner snabbare och långsammare.

För ett lyckat resultat väger konsultationen in som du gör i början med din klinik för att komma fram till hur du vill exempelvis ändra din rumpa och vad som är möjligt ur behandlarens perspektiv vid body sculpting.

Se fram emot ett naturligt resultat

När du varit på din behandling är det absolut viktigaste att du är nöjd med ditt ingrepp och att du har fått det bästa resultatet som är möjligt. Med ditt fina resultat behöver du kontinuerligt exempelvis fylla dina håligheter och göra ett nytt besök framöver och göra om behandlingen.

Varje behandling stärker processen och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka behandlingar gör. Behandlarna finns för dig genom konsultation, när du gör din body sculpting före efter och under din behandling för ett lyckat resultat tillsammans.

Läs mer från oss i vårt senaste inlägg här.

Back to top