livstilsbloggen inom skönhet, hem och annat roligt

Allt om skönhet, hem och hälsa

Treat yourself

Ibland behövs lite lyx i vardagen – Treat yourself!

Det är skönt att kunna göra det man verkligen är sugen på ibland och om det är en skönhetsbehandling eller något annat som ger dig positiva känslor, då tycker vi att det är viktigt att man kan känna sig som den välkända frasen treat yourself.

Vad är det som vi känner är lite extra treat yourself då? Som ni vet är vi stora fan av skönhetsbehandlingar och det är något som vi tror många med oss känner är verkligen en extra lyx i vardagen och verkligen ett treat yourself-moment när man gör en behandling och tar hand om sig lite extra.

Vi ger lite tips på behandlingar som ni verkligen bör testa och om ni redan testat, prova på dem igen för de här behandlingarna är verkligen en härlig stund av treat yourself. Det är viktigt för sitt välmående att göra de saker som man känner positivt för och som ger en bra känsla. Behandlingar är inte för alla, men för oss som tycker om skönhet och gärna grottar ner oss i behandlingar, så är det verkligen ett treat yourself att få göra en behandling eller två.

treat-yorself-2021

Treat yourself med en fillersbehandling

Fillers har vi tagit upp innan och det kommer vi att fortsätta med, det kan ni vara så säkra på 🙂 Med fillerbehandling kan du få ett mer linjärt ansikte och tydligare drag. En naturlig läppförstoring är möjlig med fillerbehandling. Fillers är ett bra val för att exempelvis få skarpare ansiktsdrag.

Upplever du exempelvis att du har brednäsa och vill korrigera det. Då fungerar det alldeles utmärkt att få smalare näsa med fillers som är alternativ till näsoperation för bred näsa.
Det finns olika sätt att använda sig av fillers och det utvecklas ständigt nya sätt att använda denna behandling på. Ett par av behoven till en fillersbehandling kan vara att få fylliga, fina läppar, korrigera bred näsa eller fylla ut håligheter i hakan.

För dig som är intresserad att testa på fillers, rekommenderar vi att du tar kontakt med en skönhetsklinik som kan berättar mer för dig om behandlingen och där du kan få svar på dina eventuella frågor som du har om behandling och injicering.

treat-yorself-2021

Treat yourself med en botoxbehandling

Ännu en favorit som vi tagit upp innan är såklart behandlingar med botox. Botox och fillers är väldigt lika, men de skiljer sig åt både i ämnet som de består av och även hur man använder behandlingen för olika delar av kroppen och för olika anledningar.

Botox är nämligen en behandling som både åtgärdar problemdrabbade områden och förfinar specifika områden på din kropp. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella (punkten mellan dina ögonbryn) slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att ge volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet. Botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan även användas för behandling av exempelvis svettkörtlar på händer och fötter. Botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, få bort arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.

Dessa två är som sagt några av våra favoriter inom området treat yourself. Det finns hundratals andra saker som kan få en må bra och som ger en den där lyxen i vardagen. Testa själv att fundera på vad det är som gör att du känner positiva känslor till något. Ta de känslorna och treat yourself!

Läs vårt senaste inlägg här.

Back to top