livstilsbloggen inom skönhet, hem och annat roligt

Allt om skönhet, hem och hälsa

Skönhet som livsstil

Vi älskar att berätta om hur vi ser på livet och den livsstil som vi har

Med många intressen, idéer och ämnen, så blir det många inlägg här hos oss och målet är att få dela med sig av allting som vi själva är intresserade av och samtidigt ge olika tips, guider och rekommendationer om sådant vi tycker är intressant och som vi kan hjälpa andra medmänniskor med i deras livsstil. Möjligheterna är många och det kan finnas inlägg om hur du gör makeup på bästa sätt eller om någon ny behandling som hjälper oss framåt i allting.

skonhet-som-livsstil-2021

Allting som vi tycker om berättar vi om

Exempel på det kan vara en hårbehandling eller så kan det vara om någon ny trend inom skönhet eller en app som vi bara måste dela med oss av. Det kan exempelvis vara inlägg om bästa skönhetsbehandlingarna för att få hjälpa er som exempelvis letar efter behandlingar med Botox. Vi tycker det är så intressant och då gör vi ett inlägg om det och får ut oss det vi har att säga om ämnet. Här är en bit av vad vi kan dela med oss av inom skönhet och hälsa.

Botox är till för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att ge volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan även användas för behandling av exempelvis problem med svettningar i armhålor som verkligen kan vara ett problem i sin livsstil.

Behandlaren kommer att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Visste du att Botox inte bara är till för att bättra på våran skönhet, utan att det även är en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.

skonhet-som-livsstil-2021

Skönhetsbehandlingar är en del av vår livsstil

Det här är dock bara ett av alla hundratals intressen vi har och som bygger vår livsstil. Målet med vår sida är att vi ska kunna dela med oss av allting vi tänker på och skriva om sånt som vi tillsammans ser ett värde i. För att visa vår bredd på inlägg, så ska vi dela med oss av ett till ämne som vi tagit upp lite av, men som det kommer mer utav och det handlar om vår favorit skönhet och fillers som vi är förtjusta i.

Mer proportionell näsa är en önskan hos många och behandling med filler i näsan kan kliniker hjälpa dig med. Är du intresserad av att läsa om hur man även kan få bort problem med mörka ringar under ögonen med hjälp av fillers? – Läs mer här! Hyaluronsyran som används i fillerbehandling skapades för att ge en naturlig effekt på det utvalda området i ansiktet. Legitimerade behandlare är till för att ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med.

Som du kanske har upplevt, så blir det en stor mix av inlägg och ämnen på vår sida och det är precis så som vi vill ha det. Det är skälet till varför vi försöker avspegla alla olika intressen vi har och samla det på vår blogg, där vi och våra läsare kan ta del av våra tankar och information om olika saker. Det finns miljoner saker som bygger en livsstil och det här är vårt sätt att berätta om det som vi tycker om mest.

Vill du läsa mer om skönhet och livsstil? Då rekommenderar vi vårt senaste inlägg här.

Back to top