livstilsbloggen inom skönhet, hem och annat roligt

Allt om skönhet, hem och hälsa

Lifehack som vi gillar

Lifehack som vi gillar

Vi har valt ut några lifehack som vi gör våra liv lite enklare

Livet är som livet är och det är lika bra att göra det bästa av det. Vi letar gärna efter saker som kan få våra liv att fungera lite lättare och hjälpa oss framåt i vårt välmående.

Vi kommer att ta upp tre olika saker som får oss att må bättre och som är lifehack för oss till ett bättre liv. Det är tre olika saker inom tre olika områden och lifehacken är som följer – Städhjälp, botoxbehandlingar och fillersbehandlingar. Ingen av dem är särskilt nya för många och de kanske inte är stora lifehacks heller, men det är saker som får oss att må bra och som vi vill höja lite extra till skyarna.

lifehack-2021

Städhjälp

För många är det svårt att varva arbetslivet med att ha lusten att städa hemma. Nu för tiden finns det alternativ till att kunna underlätta städningen om man har möjligheten att kunna hyra in en städfirma som erbjuder hemstädning. Städhjälp är ett utmärkt alternativ för dig som vill fokusera på annat än att städa hemma och unna sig att få ett fint och städat hem utan att själv behöva göra allt slit.

Allt fler väljer det här som vi kallar lifehack och har börjat att anlita städhjälp och det är en trend som fortsätter att växa allt mer och mer. När det kommer till själva momenten och vad som ingår i hemstädning, så finns det riktlinjer att använda sig av och som är vanligt att städföretagen arbetar utefter i deras arbete. Riktlinjerna gör varje städfirma unik och hur de hanterar sin städning är upp till dem. Se gärna över i vilken grad behovet är och vad den specifika städfirman erbjuder för tjänster för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Om du inte redan har gjort det, rekommenderar vi att du testar på att anlita hem städhjälp.

lifehack-2021

Botoxbehandling

Det här är något som vi talar om ofta, men det är för att vi älskar skönhet och skönhetsbehandlingar. Ingrepp med botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor. Botox är mångsidigt och kan användas när du vill åtgärda linjer vid mungiporna, mjuka upp rynkorna mellan dina ögonbryn eller vill få bort linjer i pannan.

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkar många olika åkommor och lyfter även områden som du vill förbättra eller lyfta fram.

Fillerbehandling

Ännu en av våra favoriter som är en återkommande behandling hos oss här på sidan. Med fillerbehandling kan du få ett mer profilerat ansikte och skarpare drag. Fler och fler väljer att korrigera näsan med behandling med fillers. Fillerbehandling är ett bra sätt för att exempelvis få skarpare och mer utmärkande ansiktsdrag. Fillers är ett fantastiskt verktyg inom skönhet och ett lifehack vi starkt rekommenderar.

Det finns många vanliga områden att behandla, men näsan är en av de viktigaste dragen av kroppen för många och en skönhetspunkt som går att korrigeras och i de flesta fall ändras till vad ni vill ha och önskar. Allt är upp till hur skönhetskliniken arbetar med sina behandlingar.

Både Botoxbehandling och fillerbehandling är två av våra lifehacks som vi varmt rekommenderar för den som är intresserad av den typen av skönhetsbehandlingar.

Om du vill läsa mer, rekommenderar vi att du läser vårt senaste inlägg som du hittar här.

Back to top