livstilsbloggen inom skönhet, hem och annat roligt

Allt om skönhet, hem och hälsa

Testa på filler

Gör en behandling med filler inför sommaren

En behandling med filler är bevisat att verkligen göra skillnad och det är därför den här typen av behandling har blivit så omåttligt populär runtom i världen, men också bestämt här i Sverige. En behandling går att göra året om och det är vanligt att de flesta skönhetsklinikerna runtom i landet har öppet året runt. Under våren och inför sommaren när det är mer vanligt att visa sig ute och spendera mer tid utomhus än inomhus, så är det det vanligt att göra den här typen av behandlingar.

Med en sån här typ av behandling, så kan du få ett mer symmetrisk ansikte och tydligare drag för att nämna några av behandlingens fördelar. En naturlig läppförstoring är möjlig med behandling med fillers. Behandlingen är ett bra sätt för att exempelvis få fylligare läppar.

filler-2021

Vad går att göra med den här typen av behandling?

Fillers för exempelvis näsan skiljer sig olika från skönhetsklinik till skönhetsklinik med varierande kostnader.
Du får en offert i samband med konsultation hos kliniken som ni besöker innan behandlingen. Under mötet pratar ni igenom vilken mängd ni efterfrågar, om ni testat behandling innan eller om det är första gången för dig och vad du kan förvänta dig efter er behandling. Det är under mötet som skönhetsklinikerna ger sin åsikt om mängd och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

Först av allt är det en kort konsultation tillsammans med en eller flera av behandlarna för att gå igenom pris, proceduren och eventuella frågor. Beroende på om det är din första behandling någonsin, behandling för exempelvis näskorrigering eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din skönhetsklinik och konsultationen är för att kliniken ska ge sin expertis kring hur exempelvis, din näsa bör behandlas.
I din behandling ingår bedövning som är till för att injektionen ska vara så smärtfri som möjligt. Injiceringen av filler startar när bedövningen lagt sig och är oftast över inom 5-15 minuter beroende på volymen fillers som ingreppet består utav.

filler-2021

Vad har du att förvänta dig av skönhetskliniken?

Eftersom det här är ett ingrepp, så kommer du att ha stöd och kontakt med behandlaren eller skönhetskliniken. Direkt efter din behandling av exempelvis näsan eller läpparna, så är vanligtvis det behandlade området irriterat och du kan känna dig svullen i det området. Svullnaden beror helt på hur din kropp reagerar och fillerbehandling, eftersom det är inte ovanligt att det känns som vanligt efter din behandling. Irritationen och svullnaden återgår till det normala i takt med att irritationen lägger sig och det kan ta ett par dagar.

Fillersbehandlingen varar i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Kontinuerliga fillers ger längre varaktighet för exempelvis näskorrigering och beroende på din kroppstyp, så kommer syran att brytas ner snabbare och långsammare. För att få ett så bra resultat som möjligt väger konsultationen in som du gör i början med din skönhetsklinik för att se hur du vill exempelvis göra med din näsa och vad som är möjligt ur klinikens expertis kring behandling med fillers.

När du har gjort dina fillers är det viktigaste att du blir nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett fint och naturligt resultat av din fillersbehandling. Med ditt fina resultat behöver du regelbundet exempelvis fylla dina läppar. För att förtydliga, för varje behandling med fillers du gör, stärker du processen och det kommer att behålla sin form längre än vad exempelvis enstaka fillerbehandlingar gör. Skönhetskliniken finns för dig genom konsultation, när du gör dina fillers före efter och under din behandling.

Om du vill läsa mer, rekommenderar vi vårt senaste inlägg här.

Back to top